magnolia.ro

Ce semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poarta

10 August 2021
Ce semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poarta

Când te gândești să dăruiești cuiva flori, o poți face la întâmplare sau poți încerca să găsești florile care i se potrivesc cu adevărat. Pentru ca cel de-al doilea lucru să se întâmple cât mai des, venim în ajutorul tău cu sfaturi care să te ajute să faci cele mai bune alegeri în funcție de ocazie și chiar în funcție de numele persoanei care va primi florile.

Onomastica este una dintre cele mai frecvente ocazii cu care oferim flori, iar dacă vorbim despre onomastica celor care poartă numele Maria, cu siguranță fiecare dintre noi cunoaște pe cineva căreia să-i ofere un buchet de flori de Sfânta Maria. Dar ce flori?

Gândește-te la personalitatea Mariei și la ce înseamnă numele ei s-ar putea să îți vină deja câteva răspunsuri în minte.  Maria înseamnă în ebraică „cea iubită”, ”cea îndrăgită”, iar persoanele care poartă acest nume sunt într-adevăr foarte apreciate de către cei din jur, fiind de încredere și niște confidente perfecte.

Femeile cu numele de Maria sau derivate ale acestui nume sunt, de cele mai multe ori, altruiste, serioase, muncitoare și responsabile, fiind în același timp delicate și sensibile.  Una dintre florile care se potrivește cel mai bine cu aceste calități este crinul.

Un buchet simplu de crini sau un buchet mixt, multicolor, dar care să conțină și crini, este o alegere cât se poate de inspirată. În plus, crinul este floarea asociată Fecioarei Maria, deci cu atât mai mult este potrivită pentru această ocazie.

Maria este și o fire pasionată de frumos și prietenoasă, așa că un buchet cu flori de culoare galbenă sau portocalie va sublinia aceste trăsături. Poți alege trandafiri sau o combinație veselă de mai multe specii. Floarea- soarelui este de asemenea o alegere foarte bună.

În colecția noastră cu Flori de Sfânta Maria vei găsi mai multe sugestii de buchete și aranjamente potrivite pentru personalitatea celor care poartă acest nume.

Ce semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poartaCe semnifica numele Maria si ce flori li se potrivesc celor care il poarta