magnolia.ro

Florile potrivite pentru femeia din zodia Leu

22 Iulie 2021
Florile potrivite pentru femeia din zodia Leu

Femeia Leu este prin excelență puternică și mereu în centrul atenției. Dacă vrei să surprinzi pe cineva născut în această zodie cu un buchet de flori, primul lucru la care trebuie să te gândești este să alegi flori care să exprime tocmai caracterul puternic al Leilor.

Floarea reprezentativă pentru această zodie este floarea-soarelui și este în perfectă armonie cu naturalețea și căldura pe care le arată femeia Leu, dar și cu preferințele sale pentru florile mari, impunătoare, care atrag atenția.

Culorile vibrante, cum sunt galbenul sau portocaliul, vor fi apreciate de către femeia Leu, așa că un buchet în nuanțe puternice este o alegere excelentă. Pe lângă floarea-soarelui, te mai poți îndrepta înspre trandafiri portocalii sau orhidee.

Dacă vorbim despre un eveniment important cu ocazia căruia îi dăruiești florile, un aranjament floral supradimensionat va impresiona orice femeie din această zodie.

Deși este o fire dominantă și extrovertită, femeia Leu este sensibilă și iubitoare. Tocmai de aceea, și un buchet cu lalele delicate galbene sau roșii va fi sincer apreciat de către persoanele născute în zodia Leu.

Persoane de încredere, foarte generoase și atente cu cei din jur, femeile Leu sunt prietenele ideale și sunt căutate mereu de cei din jur pentru un sfat bun. Dacă ai și tu printre cei dragi o „leoaică”, acum știi cu ce o poți bucura atunci când vrei să îi dăruiești flori.

Florile potrivite pentru femeia din zodia LeuFlorile potrivite pentru femeia din zodia LeuFlorile potrivite pentru femeia din zodia LeuFlorile potrivite pentru femeia din zodia LeuFlorile potrivite pentru femeia din zodia LeuFlorile potrivite pentru femeia din zodia Leu