magnolia.ro

Flori pentru ultima zi de şcoală

07 Iunie 2016
Flori pentru ultima zi de şcoală

Mai e puţin şi vine vacanţa! Ultima zi de şcoală se apropie, o zi mult aşteptată de fiecare copil, dar şi ziua în care elevii, prin gesturi simbolice, le mulţumesc învăţătorilor şi profesorilor pentru ceea ce au făcut pentru ei. În ultima zi de şcoală florile sunt nelipsite. Fiecare copil dăruieşte o floare sau un buchet de flori dirigintei, învăţătoarei sau profesorilor de suflet. E un gest prin care ne arătăm împreună cu copii noştri recunoştinţa şi aprecierea faţă de munca depusă de dascăli pe parcursul anului.

Florăria Magnolia a pregătit o secţiune special dedicată acestei zile: flori pentru sfârşitul şcolii. Din această categorie, puteţi alege buchetele preferate pe care cel mic să le dăruiască la finalul şcolii. Buchete simple, dar extrem de atractive sau aranjamente de flori sofisticate. Indiferent de alegere, suntem siguri că florile vor face senzaţie.

De asemenea, am pregătit coroniţe din flori pentru cei mai sârguincioşi elevi. Premianţii merită recompensaţi pentru eforturile lor şi de aceea am gândit cele mai frumoase coroniţe de flori pe care le puteţi comanda online.

Ştim că timpul este o continuă problemă şi cunoaştem aglomeraţia din florării în această zi şi tocmai de aceea vă încurajăm să comandaţi din timp flori pentru profesori. Comandând florile sau chiar coroniţa de premiant a celui mic online, evitaţi cozile din florării şi nu veţi rata niciun moment important din ultima zi de şcoală.